Triumph Thruxton RS

Triumph wilde de Thruxton RS nog sportiever maken. Dat is met het krachtiger blok zeker gelukt. Maar het is voornamelijk het totaalpakket dat indrukwekkend is. Het blok loopt spatzuiver en karaktervol, de vering en remmerij zijn op zijn zachtst gezegd premium. De zithouding is boven verwachting comfortabel. Nu de Thruxton R wegvalt in het gamma is het prijsverschil tussen de Thruxton en de nieuwe Thruxton RS wel groot geworden. Als je kijkt wat je daarvoor extra krijgt, kun je beter doorsparen voor de RS. Maar ja, het bedrag echt geen kattenpis.

Wat kost het verzekeren van een Triumph Thruxton RS via MotorNL Verzekering? Een WA verzekering is al aan te vragen vanaf €3,21 per maand, een WA  Beperkt casco verzekering kan al vanaf €9,62 per maand. Een WA Volledig Casco verzekering is al mogelijk vanaf €14,35 per maand. Daar bovenop is ook de nieuwwaarde nog mee te verzekeren.

Triumph Tiger 900GT Pro en 900 Rally Pro

De Triumph Tiger 900 is zo’n beetje op elke mogelijke manieren met de tijd meegegaan. Lichter door zijn frame, krachtiger door een grotere boring in het blok, uitgebreider door veel meer en geavanceerdere elektronica. Het blokkarakter was van tevoren misschien wel de vernieuwing die ik als het meest ingrijpend had beoordeeld. Dat voelt en klinkt iets anders, maar in alles is het nog steeds een Tiger. Krachtiger onderin en middenin beter inzetbaar voor de doelen waarvoor je een allroad wilt inzetten: lekker sportief doorrijden met liefst wat bagage bij je. De Rally voelt echt als de offroad-waardige machine door de grote veerwegen en het wat ruigere voorkomen. De GT is absoluut de koning van het asfalt. Wist je dat een Triumph Tiger 900GT Pro al WA Volledig Casco te verzekeren is vanaf €24,81 per maand?

Triumph Rocket 3 R en GT

De Triumph Rocket 3 GT komt overeen met onze verwachting. Lekker onderuit gezakt, kijk je om je heen, af en toe laat je de driecilinder-in-lijn spreken om weer aan te haken bij je maten. De Triumph Rocket 3 R overtreft alleverwachtingen. Alsof Triumph een Speed Triple jarenlang in de sportschool heeft opgesloten met als enige vorm van voeding anabole steroïden en eiwitten. De Triumph Rocket 3 R is een beest, die zich verbluffend makkelijk laat rijden. Beide Rockets zijn zwaar, maar eenmaal op weg, merk je er nagenoeg niets van het gewicht. Het gecombineerde remsysteem werkt erg goed en de afwerking ligt op een heel hoog niveau. Het verbruik en de aanschafprijs zijn redenen om de twee links te laten liggen.

Een Triumph Rocket 3 is eenvoudig en voordelig te verzekeren via de MotorNL Verzekering. Een WA verzekering is al af te sluiten vanaf €36,30 per jaar! Wil je brand, storm en diefstal ook meeverzekeren dan is een WA Beperkt Casco verzekering de beste keuze, dit kan al vanaf €14,06 per maand. Zoals je gewend bent van de MotorNL verzekering is de verzekering naar wens aan te passen, verhaalsrechtsbijstand, schadeverzekering voor opzittenden, pechhulp behoren allemaal tot de opties. De WA Volledig Casco verzekering voor de Triumph Rocket III kan al geregeld worden vanaf €24,32 per maand. Benieuwd geworden naar jouw premie? Maak dan snel zelf een premieberekening!

Triumph Street Triple 765RS

Alles aan de 2020 Triumph Street Triple 765RS is scherper en beter, terwijl het bruikbare werd behouden en versterkt. Alleen de nieuwe dashboard-graphics zijn een smet op het anders smetteloze rapport. Tot slot citeer ik nog één keer uit de conclusie die we over de eerste generatie 765RS trokken. Niet uit gemakzuchtigheid, maar omdat ik het simpelweg niet beter kan verwoorden dan Eddie toen deed: ‘Absoluut ongenaakbaar, hier kun je geen middenklasse-naked mee vergelijken’. En zo is het. Alweer.

De Triumph Street Triple 765RS is eenvoudig te verzekeren bij de MotorNL verzekering. Voor slechts €3,21 per maand heb je al een WA verzekering. Een WA Beperkt Casco verzekering is al mogelijk vanaf €13,83. Ook schades door eigen toedoen meeverzekeren kan via de WA Volledig Casco dekking, deze is mogelijk vanaf €18,33 per maand.