Honda CBR1000RR-R SP Fireblade

De nieuwe Honda 1000RR-R Fireblade SP is precies dat: nieuw. Niets van de oude bleef behouden en dat is maar goed ook. De motor scoort op alle punten goed tot zelfs uitstekend. Het hart van de Honda 1000RR-R Fireblade SP ligt op het circuit en zodoende is de Honda 1000RR-R Fireblade SP op het circuit ook een waar genot om te rijden. Technisch is de Honda 1000RR-R Fireblade SP een hoogstaand stuk vakwerk dat het op hoge toerentallen uitschreeuwt, in positieve zin. De Honda 1000RR-R Fireblade SP heeft een pittig en eigen karakter. Of het ook goed komt met de geluidsproductie van het standaard Akrapovic-systeem bij een circuitdagje op Assen is dan wel weer de vraag.

Wat kost een motorverzekering voor een Honda CBR1000RR-R Fireblade SP bij MotorNL? Een WA-verzekering kun je al afsluiten vanaf €4,92 per maand. Brand, storm en diefstal is te verzekeren met een WA Beperkt Casco verzekering, bij de Honda CBR1000RR-R Fireblade SP kan dit vanaf €48,01 per maand. Volledig Casco kan al vanaf €76,85 per maand. Weten wat jij kwijt bent? Bereken hier je premie!

Honda Africa Twin CRF1100L Adventure Sports

Zadelhoogte klinkt niet zo sexy als gestegen vermogen, elektronica die slimmer is dan Einstein of een indrukwekkend staaltje afvallen. Toch maakt juist het vijftig millimeter lagere zadel de Adventure Sports een betere motorfiets. De twintig millimeter veerweg die Honda opoffert, mis je geen seconde. Het zadel van de vorige generatie al helemaal niet, het nieuwe zit simpelweg veel beter. Op het windscherm na gaat het comfort er flink op vooruit. Comfort is ook de elektronische vering. Afhankelijk van het gebruik pas je de vering met een druk op de knop aan. Het maakt de Adventure Sports breder inzetbaar. De Honda Africa Twin CRF1100L Adventure Sports maakt je het leven niet moeilijk, wel makkelijk en leuk.

Wat kost een motorverzekering voor de Honda Africa Twin CRF1100L Adventure Sports bij MotorNL? Een WA verzekering afsluiten kan al vanaf €3,53 per maand. Indien je diefstal ook mee wilt verzekeren dan is een WA Beperkt Casco de juiste dekking; de MotorNL verzekering biedt deze al aan vanaf €16,53 per maand! WA Volledig Casco (All Risk) is de Honda Africa Twin CRF1100L Adventure Sports te verzekeren vanaf €28,83 per maand. Zelf berekenen doe je hier!