BMW S1000XR

De BMW S1000XR is sterk verbeterd. Niets is bij het oude gebleven en overal heeft BMW nieuwe keuzes gemaakt. Hayes voor Brembo, bijvoorbeeld. Het binnenwerk van de veerelementen is herzien, de zithouding is aangepakt, het kuipwerk veel scherper dan voorheen en de optionele bochtenverlichting is het vermelden waard. Troef van de BMW S1000XR is de machtige viercilinder, die over de gehele range zoveel koppel heeft dat je er bang van zou worden. De S1000RR-genen van dit blok voel je door de hele machine terug. Natuurlijk, toerkwaliteiten heeft de BMW S1000XR. Met een beheerste rechterpols toer je zonder probleem door Europa. Maar dan laat je wel wat liggen. Want de sportiviteit is toch wat deze machine zo onderscheidt van al die andere hoogpotigen in de markt. Wat dat betreft heeft de BMW S1000XR weinig concurrentie.

Wat kost een motorverzekering bij MotorNL? De BMW S1000XR is al WA te verzekeren vanaf €3,21 per maand! Voor een WA Beperkt Casco verzekering, wat inhoudt dat je ook tegen brand, storm en diefstal bent verzekerd, ben je slechts €17,49 per maand kwijt. Nog minder risico lopen en ook de schades door eigen schuld meeverzekeren? Dan kom je uit op een premie vanaf €23,53 per maand! Weten wat het kost om jouw BMW S1000XR te verzekeren? Maak hier je premieberekening. 

BMW F750GS – 2020

BMW ‘verkleinde’ al eerder een motorfiets om hem in naam en daadkracht geschikter/minder beangstigend te maken voor beginnende motorrijders. Ook dit keer lukt dat prima, waarbij de BMW F750GS zeker niet slechter is dan het grote origineel. Met zijn goede maar behapbare remmen, aangename blokkarakter en gematigde rijwielgedeelte moet de BMW F750GS beginners zeker kunnen aanspreken. Om een grotere doelgroep aan te spreken, mag er wat mij betreft vandaag nog een betaalbare basisvariant komen. Die mag net als een T-Ford in één kleur komen zolang er maar een blauw-wit logo op de tank staat.

De BMW F750 GS is al te verzekeren vanaf €3,53 per maand, ongeacht of je nu de 57kW versie of 35kW versie rijdt. Brand en diefstal zijn al mee te verzekeren vanaf €10,87 per maand. Ook schade door eigen schuld is mee te verzekeren, de premie start bij €16,95 per maand. Je kunt daarbij zelf nog aangeven of je een Schadeverzekering voor Opzittenden wilt meeverzekeren of bijvoorbeeld rechtsbijstand. Direct weten wat jouw premie gaat zijn? kijk op https://motornl-verzekering.nl/premie-berekenen/