KTM 1290 Super Duke R

De 1290 Super Duke R kan zich kranig weren tegen de pk-pakhuizen uit de verschillende windstreken. Door het nieuwe rijwielgedeelte lijkt de KTM stabieler, al heeft de 1290 Super Duke R soms nog steeds last van een nerveuze voorkant. Dat geldt vooral als het wegdek er dus wat minder strak bij ligt. Op het gebied van remmen en vering heb je werkelijk niets te klagen als je in het comfortabele zadel van de KTM 1290 Super Duke R zit. Een gemiste kans is het ontbreken van een quickshifter en volledig aan te passen rijmodi. Een motor in deze categorie zou dat toch eigenlijk wel standaard mogen hebben.

Wat kost het verzekeren van een KTM 1290 Super Duke R bij de MotorNL Verzekering? Een WA dekking kan al vanaf €4,47 per maand. Wil je diefstal ook meeverzekeren dat kan al vanaf €31,89 per maand. Wil je ook schades door eigen schuld verzekeren, dan kom je uit op een WA Volledig Casco dekking; dit kan al vanaf €50,24 per maand. Benieuwd wat jouw premie wordt? Bereken dan hier je premie.

KTM 390 Adventure

De 390 Adventure is meer volwassen dan je op basis van de cilinderinhoud verwacht. Dit is niet de zoveelste lichtgewicht met hoogst twijfelachtige rijeigenschappen, de KTM 390 Adventure heeft daadwerkelijk wat in zijn mars. Het begint er al mee dat de KTM 390 Adventure meer dan voldoende plaats biedt aan een volwassen Nederlander. Bovendien is het blok krachtig genoeg om diezelfde Nederlander vlot door het verkeer te laten bewegen, al vraagt dat wel om toeren draaien. Sturen gaat vanzelfsprekend licht, maar het rijwielgedeelte biedt wel vertrouwen. Ook in langere bochten blijft de KTM 390 Adventure strak, zeker als je een vloeiende rijstijl aanhoudt. De uitrusting staat op een hoog niveau, het comfort ook, plezier is verzekerd en de aanschaf- en onderhoudskosten zijn te overzien. De KTM 390 Adventure slaat een brug tussen twee lastig te verenigen werelden, die van emotie en die van ratio. Dit is een motorfiets die een zuinige/rationele motorrijder puur – volledig terecht – met het hoofd koopt, maar hij krijgt er gratis en voor niets een hele dosis pret bij.

Wat kost een motorverzekering bij MotorNL? Bereken de premie zelf via deze pagina: https://motornl-verzekering.nl/premie-berekenen/

KTM 890 Duke R

KTM heeft met de 890 Duke R de motorfiets neergezet die de KTM 790 Duke altijd al beloofde te zijn. Het rijwielgedeelte is vlijmscherp, het blok indrukwekkend zonder overweldigend te zijn en de afmontage van de bovenste plank. KTM slaat de spijker met de 890 Duke R ferm op de kop. Een overtreffende trap als de KTM 890 Duke R mag een iets uitzonderlijker uiterlijk hebben, terwijl die misplaatste bescheidenheid tegelijkertijd zijn charme kent. Zie het als een soort verborgen wapen, want dat is KTM 890 Duke R: een wapen. Een vlijmscherp bochtenwapen.

Het verzekeren van een KTM 890 Duke R is een fluitje van een cent. Vul je kenteken in en bereken binnen 1 minuut je premie. Zoals je gewend bent van de MotorNL verzekering bepaal je helemaal zelf waar je wel of niet voor verzekerd bent. Je kunt zelf je eigen risico kiezen, maar ook of je een schadeverzekering voor opzittenden wilt meeverzekeren. Ook is pechhulp, verhaalsrechtsbijstand, helm en kleding allemaal optioneel in deze verzekering. Zo bepaal je dus zelf waar je je voor verzekerd! Om je een indicatie te geven, deze KTM 890 Duke R kun je al WA Volledig Casco verzekeren vanaf €18,56 per maand! Meer weten? Bereken zelf je premie of bel gerust met ons: 0172-4217298.