Suzuki V-Strom DL650XTA

De Suzuki V-Strom 650XTA is een afgeleide van de V-Strom 650. De Suzuki V-Strom DL650XTA is op punten aangepakt en vernieuwd. En ondanks de aanpassingen die in het blok en uitlaatsysteem zijn uitgevoerd om de Suzuki V-Strom DL650XTA

aan Euro4 te laten voldoen, heeft Suzuki het voor elkaar gekregen om juist meer pk’s en koppel te persen uit het V-twinblok. Het uiterlijk is op niveau gebracht met de 1000cc-V-Strom. Daardoor is de V-Strom er flink op vooruitgegaan. Hoewel de 650 nergens écht in uitblinkt, is dat juist zijn sterke punt. Een echte allrounder geschikt voor zowel woon-werkverkeer als sportief bochtjes pakken. Ruimte voor eventuele bagage is er zelfs ook nog, waarmee het een echte, volwassen allroad is.

De Suzuki V-strom verzekeren is een fluitje van een cent via de MotorNL verzekering. Een WA dekking heb je al vanaf €3,53. Wil je jouw V-Strom 650 ook tegen diefstal verzekeren? Dan is een WA Beperkt Casco dekking de beste optie, dit kan al vanaf €9,95 per maand. Wil je ook schades door eigen schuld verzekeren? Dan biedt de MotorNL verzekering je al een Volledig Casco dekking vanaf €15,92 per maand. Benieuwd geworden? Bereken zelf je premie via deze link: https://motornl-verzekering.nl/premie-berekenen/.

Suzuki V-Strom 1050XT – 2020

Als het de oude V-Strom 1000 – die dus ook al 1.037 cc had, zoals deze 1050 – ergens aan ontbrak, was het karakter. Dat was tegelijkertijd ook zijn grootste kracht. Een grote V-Strom is toegankelijk, maar toch sterk genoeg voor alledag. Opstappen en wegwezen, dat idee. Alleen zou je van een V-Strom nooit een adrenalinejunkie worden, want braaf was het ook wel weer. De nieuwe Suzuki V-Strom 1050XT is nog altijd geen briesende doldwaze machine, terwijl het met het opgefriste blokkarakter en dat verdraaid goed gelukte nieuwe bodywork allemaal net even wat leuker is geworden. Net leuk genoeg; leuk voor elke motorrijder. Het bewijs wordt geleverd door de 1050XT-kleurstellingen, waarbij zwart en donkergrijs de traditionele en behouden V-Strom-rijder zal bekoren en de geel-blauwe – met gouden velgen, uiteraard – zowel de Dakar-fan als de aandachtstrekkers zal bevallen. De oranjerood-witte is dan een mooie middenweg. En op de vraag of je de XT-loze V-Strom 1050 nog moet overwegen; je wilt de XT-versie alleen al voor die spaakvelgen, toch?

De Suzuki V-Strom 1050 XT is al WA te verzekeren vanaf €3,53 per maand. Een brand en diefstaldekking kun je al afsluiten vanaf €14,70 per maand. Wil je ook schade door eigen schuld meeverzekeren dan kan dat al vanaf €23,95 per maand.