Mash XRIDE 650 Classic

Een gloednieuwe scrambler die de air van de luchtgekoelde eenpitters van weleer moeiteloos overneemt – dat is de X-Ride 650 Classic. De 17 inch-wielen maken hem lichtvoetiger dan de echte zandrakkers, wat de straatwaardigheid opkrikt. Helaas doen de grove noppen en serieus grip ontberende banden daar vervolgens weer afbreuk aan. De rest mag er zeker wezen. Dus eraf die Kenda’s en voor de echte Pirelli Scorpion Rally STRs gaan. Of bijvoorbeeld een setje van Dunlops nieuwe Mutant-banden eronder. Ruige offroad-looks zonder zenuwlijden op straat – dat wil je. Overige punten van aandacht zijn slakken die je enkel dwangmatig met zout besprenkeld, zonder enige echte noodzaak. De stuurknoppen laten desondanks echt te wensen over en frustreren. Dat het zadel de duur van plezierritjes beperkt is niet eens heel erg. Jammer is het wel. Alleen meer dan alleen jammer wordt het ook niet. De Mash X-Ride 650 Classic maakt veel goed op pure en onverdunde nostalgische charme. Dat het uiterlijk lijkt op die ene brommer van dan ene merk uit dat ene jaar, snapt iedereen meteen. Bovenal heeft Mash het gevoel van de dikke eencilinder-scrambler weten te bottelen. Vervolgens goten ze de X-Ride 650 er tot de nok toe mee vol.

Het verzekeren van deze Mash XRIDE 650 classic is zeer eenvoudig bij MotorNL verzekering! Na het invullen van het kenteken, je geboortedatum, postcode en het aantal schadevrije jaren zie je snel wat de premie gaat zijn. Ook is het mogelijk om de verzekering helemaal zelf samen te stellen; pechhulp, eigen risico, helm en kleding, het is allemaal zelf te bepalen en in te stellen.

Een WA dekking begint al bij €3,21 per maand! Dat is €36,30 per jaar! Een Beperkt Casco dekking, waarmee je tegen storm, diefstal en brand verzekerd bent, start bij €9,62 per maand. Een Volledig Casco dekking kun je al afsluiten vanaf €10,69 per maand. Meer weten? Bereken zelf je premie of neem contact met ons op!